UMS Sculpt - remodelare abdomen

Revigorează-ți Corpul cu aparatul revoluționar UMS Sculpt de la AMAZING SKIN: Tonus Muscular și Definire Fără Efort!

Cu bucurie anunțăm că avem în dotarea saloanelor AMAZING SKIN din popești Leordeni, aparatul UMS Sculpt, care oferă tonifiere musculară, fără niciun efort din partea ta.     

 

Care este principiul de funcționare al aparatului UMS Sculpt?

 

Aparatul utilizează tehnologia HIFEM (High-Intensity Focused Electromagnetic) pentru a stimula contracțiile musculare intense și supra-maxime în zonele țintite ale corpului.

UMS Sculpt  generează un câmp electromagnetic intens și focalizat care penetrează în straturile musculare profunde ale zonei tratate. Câmpul electromagnetic stimulează în mod involuntar contracțiile musculare intense, care sunt mult mai puternice și mai rapide decât cele generate de exercițiile fizice obișnuite. Aceste contracții musculare sunt numite contracții musculare supra-maxime, și nu pot fi obținute prin mijloace convenționale.

În timpul fiecărei ședințe cu aparatul UMS Sculpt, mușchii sunt expuși la mii de contracții musculare într-o perioadă scurtă de timp. Aceasta imită efortul fizic intens și stimulează dezvoltarea și întărirea musculaturii în mod semnificativ. Niciun om, oricât de antrenat ar fi nu poate face mii de abdomene într-un timp atât de scurt, însă UMS Sculpt poate și o face în locul tău, iar organismul tău va beneficia de efectele acestor contracții.

Clienții noștri văd îmbunătățiri notabile în tonusul lor muscular și în aspectul corporal după doar câteva ședințe de tratament.

UMS Sculpt este o procedură non-invazivă și nu necesită perioade de recuperare. Tratamentul este confortabil și bine tolerat de majoritatea pacienților. Prin stimularea contracțiilor musculare intense, aparatul oferă clienților AMAZING SKIN o modalitate eficientă de a construi mușchi și de a îmbunătăți tonusul muscular, în special în zone precum abdomenul și fesele. Este o opțiune atractivă pentru cei care doresc să obțină rezultate semnificative în scurt timp, fără a fi nevoie de exerciții fizice extenuante.

Ce zone pot fi tratate cu aparatul UMS Sculpt?

 

UMS Sculpt este un aparat de remodelare corporală care este conceput pentru a trata anumite zone ale corpului, în special mușchii abdominali și mușchii fesieri. Acesta este cel mai bine cunoscut pentru utilizarea sa în aceste două zone principale, dar poate fi folosit și pentru alte grupe de mușchi.

Abdomenul

 Dacă vrei un abdomen mai plat și mai bine definit, sigur ai nevoie de aparatul UMS Sculpt de la AMAZING SKIN.

UMS Sculpt - remodelare abdomen
UMS Sculpt - revigorare abdomen

Fesele

Aparatul poate fi utilizat pentru a tonifia și a ridica mușchii fesieri, ajutând la obținerea unor fese mai ferme și mai bine conturate.

remodelare fese cu UMS Sculpt

Brațe

UMS Sculpt poate fi aplicat și pe mușchii brațelor pentru a îmbunătăți tonusul și aspectul acestora.

Coapse

În unele cazuri, aparatul poate fi utilizat pentru a tonifia mușchii coapselor și pentru a ajuta la reducerea aspectului de “coajă de portocală” în zona coapselor.

 

remodelare coapse cu UMS Sculpt

Rezultate și restricții la aparatul UMS Sculpt

 

Pentru a obține cele mai bune rezultate, sunt recomandate, în general, 4-6 ședințe de tratament efectuate pe o anumită zonă corporală, ședințe efectuate într-un interval de aproximativ 2-3 zile între ele. Frecvența și numărul de ședințe pot varia în funcție de obiectivele individuale, starea de sănătate și evaluarea inițială a terapeutului nostru din salon. O ședință de tratament cu aparatul UMS Sculpt durează aproximativ 30 de minute pentru o anumită zonă corporală. În timpul tratamentului, veți simți contracții musculare intense, dar nu ar trebui să fie dureros. Sensibilitatea și senzația de disconfort variază de la o persoană la alta.

Majoritatea clienților noștri încep să vadă primele rezultate după 2-3 ședințe de la începerea tratamentului, dar rezultatele finale continuă să se îmbunătățească pe parcursul tratamentului.

Procedurile cu aparatul EMSCULPT sunt considerate sigure și bine tolerate, dar există anumite contraindicații și persoane care ar putea să nu fie candidați potriviți pentru acest tip de tratament.

  1. Persoane cu dispozitive medicale implantate

Având în vedere că aparatul UMS Sculpt emite câmpuri electromagnetice intense, acest lucru poate afecta funcționarea dispozitivelor medicale implantate, cum ar fi stimulatoarele cardiace sau alte dispozitive similare. Persoanele cu astfel de dispozitive ar trebui să se consulte cu medicul lor înainte de a considera tonifierea musculară cu acest tip de aparat.

  1. Femeile însărcinate

Tratamentele cu UMS Sculpt  nu sunt recomandate femeilor însărcinate, deoarece nu există suficiente date privind siguranța fătului sau a mamei în timpul sarcinii.

  1. Persoane cu boli severe sau afecțiuni medicale

Persoanele cu boli severe precum boli cardiace severe, tulburări ale coagulării sângelui sau alte afecțiuni grave,  ar trebui să consulte cu medicul lor înainte de a urma tratamentul cu aparatul UMS Sculpt.

  1. Persoane cu implanturi metalice

UMS Sculpt poate afecta și implanturile metalice sau electrozii implantabili, cum ar fi protezele articulare metalice sau implanturile dentare. Este important să discutați cu medicul sau specialistul înainte de tratament pentru a evalua riscurile potențiale.

  1. Persoane cu contraindicații specifice

Există unele contraindicații specifice care pot varia în funcție de situația individuală a pacientului. Este crucial să aveți o evaluare inițială cu terapeuții noștri, pentru a determina dacă sunteți candidat potrivit pentru tratamentul cu UMS Sculpt, sau dacă e nevoie de o dispensă anume de la doctorul dvs , în cazul în care există anumite boli cronice.

Nu există perioade de recuperare, iar clienții pot reveni la activitățile lor obișnuite imediat după ședințe. Este posibil să vă simțiți puțin sensibili sau rigizi în zona tratată pentru scurt timp după ședință. Senzația este de „febră musculară” obișnuită, senzație ce apare în general după un efort fizic.

Dacă ești în căutarea unei soluții inovatoare și eficiente pentru a-ți tonifia mușchii și pentru a obține un corp mai ferm și mai bine definit, atunci aparatul UMS Sculpt este răspunsul la aceste dorințe! Acest aparat de ultimă generație revoluționează modul în care îți poți remodela corpul fără efort și fără intervenții chirurgicale. UMS Sculpt poate fi folosit cu succes atât de bărbați cât și de femei pentru a-și atinge obiectivele de remodelare corporală.

Începe astăzi și descoperă cum poți obține un corp mai sănătos și mai atrăgător cu ajutorul acestei tehnologii inovatoare. Te așteptăm la AMAZING SKIN să beneficiezi de rezultate neașteptat de bune în urma ședințelor cu acest aparat de remodelare corporală.

Scroll to Top