Epilare inghinală - definitivă cu laser

Epilarea inghinală face parte din evoluția omului. Dacă în secolul trecut prezența părului era o dovadă de feminitate , astăzi majoritatea femeilor preferă să se epileze. Fiind o zonă sensibilă și intimă, recomandarea noastră este să nu folosiți lama, crema epilatoare sau ceara, deoarece apar frecvent fire de păr încarnate și piele iritată care creează disconfort.

Prin procesul de epilare definitivă inghinală cu laser, femeile scapă definitiv de firele de păr nedorite și evită complet disconfortul iritațiilor. Este o procedură sigură, simplă, fără dureri și în câteva ședințe scapi definitiv de foliculită în zona inghinală.

Ce stil de bikini ți-ar plăcea?

De la un bikini de bază, la un bikini brazilian, până la complet gol (Hollywood), orice stil de linie de bikini doriți - vă vom ajuta să îl obțineți.

Veți vedea că firele de păr încarnate și iritația se estompează rapid, dezvăluind o piele netedă și impecabilă.

Bikiniul tău, alegerea ta

Basic

Epilare definitivă Linia bikini

Californian

Linia bikini, parțial abdomen

Thong

Linia bikini și complet abdomen

Brazilian

Epilare completă, fără labii

Hollywood

Epilare definitivă Completă

PLĂTEȘTI

doar pe sesiune

Plătești doar pentru ce ai nevoie

Promisiunea noastră este transparența, la fiecare pas.
Spre deosebire de concurenții noștri, nu vom cere taxe în avans, ci pur și simplu veți plăti pentru fiecare sesiune atunci când aveți programare la noi.

Suntem aici pentru a vă ajuta să obțineți cele mai bune rezultate pe parcursul întregului tratament, ne vom adapta în jurul programului dvs. și veți obține cu ușurință rezultatele pe care le căutați.

Tu alegi zonele pe care le vrei

O ședință Linia bikini este de 125 lei.

Mai poți alege linia buricului, zona superioară, laturile extinse, labiile, interfesieri, zona perianală

La ce să te aștepți

Promisiunea noastră este transparența, la fiecare pas. Rezervă-ți o ședință sau citește mai multe detalii aici. Ne vom asigura că nu există surprize neplăcute și că vă puteți planifica tratamentul în funcție de programul dvs.

Ședința 1

Vedeți căderea părului după 7-14 zile

Ședința 2

Părul crește mai lent

Ședința 3

Orice re-creștere devine mai subțire și mai ușoară

Ședința 4

Poate fi necesar să te "razi" doar odată la 6 săptămâni

Decalajele dintre ședințe cresc treptat (posibile pusee de creștere)

Ședința 5

Pielea se simte moale - foliculii se minimizează

Ședința 6

S-au redus firele de păr din carne și foliculita

Ședința 7

Decalajele dintre sesiuni încep să crească

Ședința 8

Treceți la sesiunile de întreținere așa cum vă recomandă terapeutul

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Iată o listă cu unele dintre cele mai frecvente întrebări despre tratamentul cu laser.

Ce este epilarea laser?

Epilarea cu laser este un tratament prin care un aparat cu laser este folosit pentru a furniza căldură și energie în piele pentru a dezactiva foliculii de păr.
Epilarea cu laser este un tratament care schimbă viața pentru mulți și oferă o reducere de durată a părului nedorit de pe corp și de pe față. În ciuda numeroaselor aspecte pozitive ale acestui tratament, există lucruri de luat în considerare înainte de a începe epilarea cu laser. Este esențial ca părul să fie verificat pentru a vă asigura că este potrivit pentru tratament. Dacă aveți probleme de sănătate sau hormonale subiacente, trebuie să discutați și despre acestea. Condițiile hormonale pot afecta rezultatul tratamentului, așa că trebuie să fiți conștient de acest lucru.

Nu toate aparatele de îndepărtare a părului cu laser oferă aceleași rezultate. Laserele noastre medicale sunt dovedite clinic că îndepărtează părul.

PROGRAMEAZĂ-TE

Cum funcționează epilarea laser?

Epilarea definitivă cu laser este o tehnologie cosmetică folosită pentru îndepărtarea părului nedorit de pe corp. Are la bază principiul foto-termolizei, care ajută în eliminarea progresivă a foliculilor de păr chiar de la rădăcină, fără să lezeze țesuturile adiacente.
Prin epilarea definitivă cu laser, acesta încălzește părul nedorit la o temperatură de 70-80 de grade Celsius și „topește” rădăcina. Pielea nu este deteriorată prin epilarea cu laser.

PROGRAMEAZĂ-TE

Cât ține epilarea?

Rezultatele îndepărtării părului cu laser nu sunt 100% permanente pentru tot restul vieții. Reducerea pe care o veți obține este permanentă, dar veți observa o regenerare fină și ușoară la câteva luni după finalizarea tratamentului, de aceea sunt foarte importante ședințele de întreținere.

Programează-te acum

Epilarea definitivă chiar funcționează?

Da, epilarea cu laser funcționează și este foarte eficientă în reducerea părului în exces. Laserul va funcționa numai pe părul maro sau negru. Parul blond, rosu, gri sau alb nu va raspunde la tratament. Densitatea părului este de asemenea importantă, laserul va viza rapid firele de păr întunecate, aspre. Firele de păr fine și pufoase vor fi mai greu de tratat și s-ar putea să nu se reducă complet.
Rezultatele îndepărtării părului cu laser pot schimba viața. Confruntarea zilnică cu excesul de păr poate cauza probleme de încredere în sine, în special pe zone precum fața. Laserul funcționează rapid și ajută la părul încarnat și la erupția cutanată la bărbierit, lăsând pielea moale și mătăsoasă la atingere. Cele mai rapide rezultate le au persoanele în jurul vârstei de 40 ani, datorită situației hormonale.

Programează-te acum

Este sigură această metodă?

Da, epilarea cu laser este un tratament extrem de sigur si eficient. Este important să urmați toate instrucțiunile pre, în timpul și după îngrijirea pe toată durata unui tratament. Diferite tipuri de piele sunt tratate cu diferite lungimi de undă de laser, așa că este esențial să vă efectueze tratamentele specialiști dedicați în îndepărtarea părului. Fiind o clinică de epilare dedicată, terapeuții noștri efectuează tratamente de îndepărtare a părului cu laser, în deplină siguranță. 

Programează-te acum

De câte ședințe am nevoie?

În medie, sunt necesare aproximativ 6-10+ tratamente pentru un ratament inițial de îndepărtare a părului cu laser. O reducere de aproximativ 80-85% poate fi realizată pentru majoritatea oamenilor după primele sesiuni de ședințe.
Sesiunile de întreținere sunt obligatorii de 2-3 ori pe an pentru a menține rezultatele. Există și alți factori care pot afecta numărul de sesiuni de care aveți nevoie.Asta vom stabili împreună pe parcursul tratamentului.

Programează-te acum

De câte ședințe am nevoie?

În medie, sunt necesare aproximativ 6-10+ tratamente pentru un ratament inițial de îndepărtare a părului cu laser. O reducere de aproximativ 80-85% poate fi realizată pentru majoritatea oamenilor după primele sesiuni de ședințe.
Sesiunile de întreținere sunt obligatorii de 2-3 ori pe an pentru a menține rezultatele. Există și alți factori care pot afecta numărul de sesiuni de care aveți nevoie.Asta vom stabili împreună pe parcursul tratamentului.

Programează-te acum

Care sunt beneficiile epilării definitive?

Există atât de multe beneficii ale epilarii cu laser, economiile pe termen lung fiind una dintre ele. Laserul este o investitie, dupa tratament nu va mai fi nevoie de ceara lunară, lame de schimb, creme de ras, cremă depilatoare etc.
De asemenea, vei scăpa de durerile raderii regulate sau a epilării cu ceară, vei economisi timp prețios și vei scăpa de toate iritațiile.

Te vei bucura de libertatea de a epilată, fără a fi nevoie să-l îndepărtezi săptămână de săptămână.

Programează-te acum

VINO CU O PRIETENĂ

Și primești o reducere

Iar persoana care vine cu tine, primește și ea

Fără limită minimă de cheltuială

Consultatie laser

O consultație și un test de plasture este fără îndoială cea mai importantă parte a cursului dumneavoastră de tratament. Pentru a vă asigura că părul dvs. din linia bikinilor este potrivit pentru epilarea laser, ar trebui să fie evaluat mai întâi. Un test de plasture este crucial pentru a vă asigura siguranța pielii.

Ce este o consultație cu laser?

Consultațiile noastre sunt mai mult ca o conversație prietenoasă decât o consultație medicală.

Înainte de a începe, ar trebui să fii pe deplin informat despre terapia laser, astfel încât să știi la ce să te aștepți în fiecare etapă a tratamentului tău. Un consultant dedicat pentru îndepărtarea părului se va întâlni cu dumneavoastră pentru a vă explica pe deplin ce implică tratamentul zonei liniei bikinilor.

Facem tot ce este necesar înainte, în timpul și după ședința laser pentru linia de bikini, pentru a vă menține pe drumul cel bun. Un plan de tratament personalizat este creat pe baza nevoilor tale. De asemenea, poți decide ce stil de bikini dorești și te vom anunța care sunt opțiunile tale. Este întotdeauna plăcut să vizitezi salonul înainte de a începe să-ți faci o idee despre cine suntem și ce facem.

Programează-te acum

De ce am nevoie de o consultație?
O programare la consultație este crucială pentru succesul ședințelor de epilare laser.

Culoarea părului din bikini și densitatea părului vor trebui verificate înainte de a începe pentru a vă asigura că sunt potrivite. Dacă acestea nu sunt verificate, există șansa ca părul să nu fie suficient de întunecat pentru tratament. Dacă porniți laserul și părul nu este potrivit, vă puteți pierde timpul și banii.

Pentru a stabili de câte ședințe veți avea nevoie pentru epilarea cu laser va trebui să vă vedem pentru această evaluare. Orice probleme de sănătate/hormonale subiacente discutate, astfel încât să înțelegeți pe deplin modul în care rezultatele pot varia. Din cauza acestor probleme, este important să vă oferim așteptări realiste, astfel încât să știți la ce să vă așteptați.

Fiecare aspect al laserului pentru linia bikini este explicat în detaliu, astfel încât să înțelegeți ce este implicat.

 

Programează-te acum

Ce avantaje îmi aduce o consultație?
Linia laser pentru bikini poate părea puțin descurajantă pentru unii oameni. Dacă aveți zone intime tratate, este important să simțiți siguranța în mâinile noastre.

Dacă nu ați experimentat niciodată îndepărtarea părului cu laser în zona bikinilor, este normal să vă simțiți puțin nesigur din cauza asta. Nu există niciun motiv să fii îngrijorat, luăm laserul în ritmul tău și ne asigurăm că ești în largul tău la fiecare pas. Dacă alegeți să vă tratați zonele intime ale corpului, este întotdeauna o idee bună să vă asigurați că vă simțiți confortabil înainte de a începe acest proces.

Este mai liniştitor dacă vii să ne cunoaștem, astfel încât să te simţi relaxat înainte de a începe.

 

Programează-te acum

De ce este atât de important un test de plasture pentru siguranța pielii dvs?
Pentru siguranța pielii, acest lucru trebuie efectuat înainte de a începe.

Laserul poate provoca reacții adverse dacă este selectată o setare greșită, așa că este vital să aveți un test de plasture. Un test de plasture ne permite să configuram o setare care este adaptată tipului dvs. de piele și păr. De asemenea, permite utilizarea unei setari mai eficiente pe linia bikinilor la începutul cursului de tratament. Începerea epilarii cu laser fără un test de plasture este extrem de riscant pentru pielea dumneavoastră. Veți obține rezultate mai bune prin efectuarea unui test de plasture înainte de a începe.

În plus, un test de plasture vă permite să simțiți senzația laserului pe linia bikinilor înainte de a începe. Ca rezultat, sunteți mult mai în largul dumneavoastră să veniți pentru primul tratament, deoarece știți cum se simte laserul.

 

Programează-te acum

Cât durează o consultație?
O consultație durează aproximativ 30 minute.

Consultanții noștri specializați în epilarea laser vor aborda orice nelămurire pe care o puteți avea în această perioadă. Sunteți liber să puneți câte întrebări aveți nevoie. Vă recomandăm întotdeauna să le notați pe cele mai importante înainte de a intra. Sunt șanse să le uitați când sunteți aici, așa că este întotdeauna la îndemână să le aveți pregătite în prealabil.

În acest fel, veți obține toate informațiile de care aveți nevoie înainte de a începe un tratament laser pentru linia bikini.

 

Programează-te acum

Ne place loialitatea

Deci, indiferent dacă o cereți sau nu, aplicăm o reducere de 50% la sesiunea de întreținere anuală.

Ea este Georgiana

CONSULTANT EPILARE LASER

Georgiana face parte din echipa noastră din 2018. Ea are cunoștințe vaste în toate domeniile de îndepărtare a părului și s-a instruit în acest doemniu. Când vine vorba de epilare și lasere, Anne este o expertă și are o vastă experiență în utilizarea unei game largi de lasere diferite, inclusiv IPL, Diode, Alexandrite și Nd.

SFATUL GEORGIANEI

"Pentru rezultate excelente și pentru a oferi pielii timp să se vindece înainte de tratamente, vă recomand să vă radeți zona de tratament cu 24 de ore înainte de a veni să ne vedeți pentru sesiunea dumneavoastră. Cu toate acestea, dacă veniți la consultația dumneavoastră inițială, veniți ne-rase, astfel încât să vă putem evalua părul pentru a ne asigura că este potrivit pentru tratament."

Pregătirea pentru tratament

a fel ca tine, dorim cele mai bune rezultate de la tratamentul tau de epilare cu laser pentru linia de bikini. Vom discuta totul la consultația dumneavoastră gratuită și, pentru puțin sprijin și informații suplimentare, am creat un ghid de pregătire pentru îndepărtarea părului cu laser.

După tratamente

Pentru a vă asigura cele mai bune rezultate, am compilat acest ghid simplu și util după tratament. În el, veți găsi sfaturile noastre colective, dobândite din 15 ani de experiență și mii de tratamente.

Fa-ti o programare

Suna acum sau trimite un mesaj, pentru a putea face o programare.

    BucurestiPopesti-LeordeniBacauIasiBrailaGalati


    Scroll to Top