Epilare Fata

Epilare facială - definitivă cu laser

Părul pe față este un subiect sensibil la femei, indiferent de cauză ereditară sau hormonală.

Cea mai bună decizie pe care o poți lua este să folosești laserul și să elimini complet toate firele de păr incomode de pe față. În doar câteva ședințe, fără durere, scapi complet de firele nedorite și îți recapeți pentru totdeauna frumusețea și încrederea în tine.

Cele mai importante zone faciale unde avem tratamente sunt: sprâncene, buze superioare, pomeți, linia maxilarului, gât spate, față total.

Libertatea de a fi tu

Cu ani de experiență, vă vom face să vă simțiți confortabil și în largul vostru în clinicile noastre.

Ne vom asigura că veți vedea și simți diferența pe care o face epilarea definitivă eficientă și de lungă durată.

Tratamente populare de îndepărtare a părului facial

Clienții noștri solicită o gamă largă de tratamente de îndepărtare a părului facial și suntem bucuroși să personalizăm toate solicitările pentru a se potrivi nevoilor tale. Zonele faciale populare pe care le tratăm în mod regulat la clinica noastră includ:

- Centrul sprâncenelor și a buzei superioare;
- Buza superioară și bărbia;
- Pomeți, părți laterale și linia maxilarului;
- Gât spate, față și linia maxilarului;
- Față Total.

Zona sprâncene și mustață

Față - complet

Gât Spate, față și linia maxilarului

PLĂTEȘTI

doar pe sesiune

Plătești doar pentru ce ai nevoie

Promisiunea noastră este transparența, la fiecare pas.
Spre deosebire de concurenții noștri, nu vom cere taxe în avans, ci pur și simplu veți plăti pentru fiecare sesiune atunci când aveți programare la noi.

Suntem aici pentru a vă ajuta să obțineți cele mai bune rezultate pe parcursul întregului tratament, ne vom adapta în jurul programului dvs. și veți obține cu ușurință rezultatele pe care le căutați.

Ea este ADINA

TERAPEUT EPILARE LASER

Adina s-a alăturat echipei Amazing Skin în 2020. A lucrat intens în industria de îndepărtare a părului și se mândrește să ofere cele mai bune rezultate posibile pentru clientele sale. Adina are cunoștințe ample despre ceea ce este nevoie pentru a efectua tratamente sigure, asigurând în același timp cele mai bune rezultate posibile. Este specializată în tratamentul creșterii excesive a părului, care poate fi influențată de dezechilibre hormonale sau probleme medicale subiacente, cum ar fi sindromul ovarului polichistic (PCOS).

Sfatul Adinei

"Opriți utilizarea oricăror produse topice care conțin acid glicolic, lactic sau salicilic cu 10-14 zile înainte de data sesiunii cu laser, aceste produse pot face pielea sensibilă la lumină, așa că este important să evitați să le folosiți direct înainte de tratamentul cu laser."

La ce să te aștepți

Promisiunea noastră este transparența, la fiecare pas. Rezervă-ți o ședință sau citește mai multe detalii aici. Ne vom asigura că nu există surprize neplăcute și că vă puteți planifica tratamentul în funcție de programul dvs.

Ședința 1

Vedeți căderea părului după 7-14 zile

Ședința 2

Părul crește mai lent

Ședința 3

Orice re-creștere devine mai subțire și mai ușoară

Ședința 4

Poate fi necesar să te "razi" doar odată la 6 săptămâni

Decalajele dintre ședințe cresc treptat (posibile pusee de creștere)

Ședința 5

Pielea se simte moale - foliculii se minimizează

Ședința 6

S-au redus firele de păr din carne și foliculita

Ședința 7

Decalajele dintre sesiuni încep să crească

Ședința 8

Treceți la sesiunile de întreținere așa cum vă recomandă terapeutul

Pregătirea pentru tratament

a fel ca tine, dorim cele mai bune rezultate de la tratamentul tau de epilare cu laser pentru linia de bikini. Vom discuta totul la consultația dumneavoastră gratuită și, pentru puțin sprijin și informații suplimentare, am creat un ghid de pregătire pentru îndepărtarea părului cu laser.

După tratamente

Pentru a vă asigura cele mai bune rezultate, am compilat acest ghid simplu și util după tratament. În el, veți găsi sfaturile noastre colective, dobândite din 15 ani de experiență și mii de tratamente.

Fa-ti o programare

Suna acum sau trimite un mesaj, pentru a putea face o programare.

    BucurestiPopesti-LeordeniBacauIasiBrailaGalati


    Scroll to Top