Epilare Barbati

Epilare bărbați - definitivă cu laser

Dacă te-ai săturat să pierzi timp prețios cu soluții pe termen scurt pentru îndepărtarea părului și dorești un tratament avansat pentru eliminarea definitivă a părului, apelează la serviciile noastre de epilare definitivă cu laser.

Indiferent de zona pe care vrei să o tratăm, procedura de epilare definitivă cu laser este nedureroasă și definitivă.

Scapi de griji și îți recapeți încrederea în tine..

Îți ținem spatele … fața și corpul în siguranță

Depinde în totalitate de tine cât de mult păr vrei să îndepărtezi și de unde să-l îndepărtezi. Dacă părul nedorit sau în exces de culoare închisă de pe piept, picioare, urechi, corp sau orice altă zonă reprezintă o problemă, nu-ți fă griji în niciun fel.

Tratamente populare pentru îndepărtarea părului cu laser la bărbați

Putem personaliza tratamentele cu laser pentru a satisface nevoile tuturor. Cererile cele mai populare pentru îndepărtarea părului masculin și reducerea creșterii părului includ:

- Spate superior, inferior sau complet;
- Gât spate, față și linia maxilarului;
- Partea superioară a brațelor, umerilor și gâtului;
- Subraț (axile);
- Picioare;
- Abdomen și piept.

Abdomen și piept

Obraji, nas, barbă și linia maxilarului (păr facial)

Partea superioară a brațelor, umerilor și gâtului

Vrei să scapi de "părul de jos"?

Tratăm toate zonele cu excepția zonelor genitale.

PLĂTEȘTI

doar pe sesiune

Plătești doar pentru ce ai nevoie

Promisiunea noastră este transparența, la fiecare pas.
Spre deosebire de concurenții noștri, nu vom cere taxe în avans, ci pur și simplu veți plăti pentru fiecare sesiune atunci când aveți programare la noi.

Suntem aici pentru a vă ajuta să obțineți cele mai bune rezultate pe parcursul întregului tratament, ne vom adapta în jurul programului dvs. și veți obține cu ușurință rezultatele pe care le căutați.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Iată o listă cu unele dintre cele mai frecvente întrebări despre tratamentul cu laser.

Ce este epilarea laser?

Epilarea cu laser este un tratament prin care un aparat cu laser este folosit pentru a furniza căldură și energie în piele pentru a dezactiva foliculii de păr.
Epilarea cu laser este un tratament care schimbă viața pentru mulți și oferă o reducere de durată a părului nedorit de pe corp și de pe față. În ciuda numeroaselor aspecte pozitive ale acestui tratament, există lucruri de luat în considerare înainte de a începe epilarea cu laser. Este esențial ca părul să fie verificat pentru a vă asigura că este potrivit pentru tratament. Dacă aveți probleme de sănătate sau hormonale subiacente, trebuie să discutați și despre acestea. Condițiile hormonale pot afecta rezultatul tratamentului, așa că trebuie să fiți conștient de acest lucru.

Nu toate aparatele de îndepărtare a părului cu laser oferă aceleași rezultate. Laserele noastre medicale sunt dovedite clinic că îndepărtează părul.

PROGRAMEAZĂ-TE

Cum funcționează epilarea laser?

Epilarea definitivă cu laser este o tehnologie cosmetică folosită pentru îndepărtarea părului nedorit de pe corp. Are la bază principiul foto-termolizei, care ajută în eliminarea progresivă a foliculilor de păr chiar de la rădăcină, fără să lezeze țesuturile adiacente.
Prin epilarea definitivă cu laser, acesta încălzește părul nedorit la o temperatură de 70-80 de grade Celsius și „topește” rădăcina. Pielea nu este deteriorată prin epilarea cu laser.

PROGRAMEAZĂ-TE

Cât ține epilarea?

Rezultatele îndepărtării părului cu laser nu sunt 100% permanente pentru tot restul vieții. Reducerea pe care o veți obține este permanentă, dar veți observa o regenerare fină și ușoară la câteva luni după finalizarea tratamentului, de aceea sunt foarte importante ședințele de întreținere.

Programează-te acum

Epilarea definitivă chiar funcționează?

Da, epilarea cu laser funcționează și este foarte eficientă în reducerea părului în exces. Laserul va funcționa numai pe părul maro sau negru. Parul blond, rosu, gri sau alb nu va raspunde la tratament. Densitatea părului este de asemenea importantă, laserul va viza rapid firele de păr întunecate, aspre. Firele de păr fine și pufoase vor fi mai greu de tratat și s-ar putea să nu se reducă complet.
Rezultatele îndepărtării părului cu laser pot schimba viața. Confruntarea zilnică cu excesul de păr poate cauza probleme de încredere în sine, în special pe zone precum fața. Laserul funcționează rapid și ajută la părul încarnat și la erupția cutanată la bărbierit, lăsând pielea moale și mătăsoasă la atingere. Cele mai rapide rezultate le au persoanele în jurul vârstei de 40 ani, datorită situației hormonale.

Programează-te acum

Este sigură această metodă?

Da, epilarea cu laser este un tratament extrem de sigur si eficient. Este important să urmați toate instrucțiunile pre, în timpul și după îngrijirea pe toată durata unui tratament. Diferite tipuri de piele sunt tratate cu diferite lungimi de undă de laser, așa că este esențial să vă efectueze tratamentele specialiști dedicați în îndepărtarea părului. Fiind o clinică de epilare dedicată, terapeuții noștri efectuează tratamente de îndepărtare a părului cu laser, în deplină siguranță. 

Programează-te acum

De câte ședințe am nevoie?

În medie, sunt necesare aproximativ 6-10+ tratamente pentru un ratament inițial de îndepărtare a părului cu laser. O reducere de aproximativ 80-85% poate fi realizată pentru majoritatea oamenilor după primele sesiuni de ședințe.
Sesiunile de întreținere sunt obligatorii de 2-3 ori pe an pentru a menține rezultatele. Există și alți factori care pot afecta numărul de sesiuni de care aveți nevoie.Asta vom stabili împreună pe parcursul tratamentului.

Programează-te acum

De câte ședințe am nevoie?

În medie, sunt necesare aproximativ 6-10+ tratamente pentru un ratament inițial de îndepărtare a părului cu laser. O reducere de aproximativ 80-85% poate fi realizată pentru majoritatea oamenilor după primele sesiuni de ședințe.
Sesiunile de întreținere sunt obligatorii de 2-3 ori pe an pentru a menține rezultatele. Există și alți factori care pot afecta numărul de sesiuni de care aveți nevoie.Asta vom stabili împreună pe parcursul tratamentului.

Programează-te acum

Care sunt beneficiile epilării definitive?

Există atât de multe beneficii ale epilarii cu laser, economiile pe termen lung fiind una dintre ele. Laserul este o investitie, dupa tratament nu va mai fi nevoie de ceara lunară, lame de schimb, creme de ras, cremă depilatoare etc.
De asemenea, vei scăpa de durerile raderii regulate sau a epilării cu ceară, vei economisi timp prețios și vei scăpa de toate iritațiile.

Te vei bucura de libertatea de a epilată, fără a fi nevoie să-l îndepărtezi săptămână de săptămână.

Programează-te acum

La ce să te aștepți

Promisiunea noastră este transparența, la fiecare pas. Rezervă-ți o ședință sau citește mai multe detalii aici. Ne vom asigura că nu există surprize neplăcute și că vă puteți planifica tratamentul în funcție de programul dvs.

Ședința 1

Vedeți căderea părului după 7-14 zile

Ședința 2

Părul crește mai lent

Ședința 3

Orice re-creștere devine mai subțire și mai ușoară

Ședința 4

Poate fi necesar să te "razi" doar odată la 6 săptămâni

Decalajele dintre ședințe cresc treptat (posibile pusee de creștere)

Ședința 5

Pielea se simte moale - foliculii se minimizează

Ședința 6

S-au redus firele de păr din carne și foliculita

Ședința 7

Decalajele dintre sesiuni încep să crească

Ședința 8

Treceți la sesiunile de întreținere așa cum vă recomandă terapeutul

Pregătirea pentru tratament

a fel ca tine, dorim cele mai bune rezultate de la tratamentul tau de epilare cu laser pentru linia de bikini. Vom discuta totul la consultația dumneavoastră gratuită și, pentru puțin sprijin și informații suplimentare, am creat un ghid de pregătire pentru îndepărtarea părului cu laser.

După tratamente

Pentru a vă asigura cele mai bune rezultate, am compilat acest ghid simplu și util după tratament. În el, veți găsi sfaturile noastre colective, dobândite din 15 ani de experiență și mii de tratamente.

Fa-ti o programare

Suna acum sau trimite un mesaj, pentru a putea face o programare.

    BucurestiPopesti-LeordeniBacauIasiBrailaGalati


    Scroll to Top