Cel mai puternic laser de estetica din piață este acum la AMAZING SKIN

 • Rezultate excelente cu 3 lungimi de undă

 • Putere controlată și viteză maximă

 • Răcire instant la contact

 • Elimină 75% din firele de păr de la prima ședință

 • 100% fără durere

 • Mai multă siguranță și precizie

EXO PRIME ICE

Laserul diodă EXO PRIME ICE este cea mai nouă tehnologie utilizată pentru îndepărtarea părului nedorit de pe diferite părți ale corpului. Este ultimul model de laser diodă și cu bucurie vă informăm că avem acest model în clinica AMAZING SKIN din București.

Tratamente de epilare cu laser mai confortabil, mai rapid și mai sigur

 • Rezultate excelente cu 3 lungimi de undă

 • Eficiența și rezultatele permanente

 • Confort și comoditate

 • Economisirea timpului și a banilor

 • Personalizare și adaptabilitate

AVANTAJE

Tratamente de epilare cu laser mai confortabil, mai rapid și mai sigur

 • Sistem de răcire avansat

  EXO PRIME ICE este echipat cu un sistem de răcire în trei etape, care asigură o răcire constantă și eficientă a pielii în timpul tratamentului. Aceasta reduce disconfortul și minimizează riscul de arsuri sau iritații cutanate.

 • Lungime de undă ajustabilă

  Acest laser diodă permite ajustarea lungimii de undă, permițând adaptarea tratamentului la diferite tipuri de piele și culori de păr. Astfel, poate fi utilizat cu succes pe un spectru larg de pacienți, oferind rezultate mai precise și mai eficiente.

 • Eficiență ridicată

  EXO PRIME ICE utilizează o putere mare și o tehnologie avansată pentru a livra impulsuri luminoase rapide și concentrate. Aceasta permite un tratament mai rapid și mai eficient, reducând numărul total de sesiuni necesare și timpul de recuperare.

 • Siguranță sporită

  Sistemul de răcire și lungimea de undă ajustabilă contribuie la un tratament mai sigur și mai confortabil. Reducerea riscului de leziuni cutanate și iritații face ca EXO PRIME ICE să fie o opțiune mai potrivită pentru diferite tipuri de piele și tonuri de păr.

 • Eficacitate pe termen lung

  Tratamentul cu laser diodă EXO PRIME ICE poate oferi rezultate durabile și de lungă durată. Prin distrugerea foliculilor de păr, acesta poate reduce în mod semnificativ creșterea ulterioară a părului nedorit, oferind o piele netedă și mai puțină necesitate de epilare frecventă.

Ce avantaje sunt dacă epilarea cu laser se efectuează cu EXO PRIME ICE?

Pentru că are toate tipurile de piele

Exo Prime Ice utilizează o putere de 4.800 W și are trei lungimi de undă de mare precizie. Energia luminoasă acționează direct asupra țesutului foliculului de păr și îndepărtează melanina din țesutul foliculului de păr fără a deteriora pielea sau glandele sudoripare și astfel îndepărtează firele de păr ultra-rapid și 100% nedureros.

Pentru că are un sistem inteligent de parametrare

Laserul EXO PRIME ICE permite ajustarea automată a parametrilor în funcție de diferite culori ale pielii, genuri (bărbați, femei), părți ale corpului și în funcție de culoarea, grosimea părului, pentru a obține un control perfect.

Unul dintre avantajele laserului diodă EXO PRIME ICE este capacitatea sa de a trata eficient diferite tipuri de piele și culori de păr. Acesta dispune de o lungime de undă ajustabilă, permițând adaptarea tratamentului la nevoile individuale ale pacientului.

Caracteristica distinctivă a laserului EXO PRIME ICE este sistemul său de răcire avansat, care minimizează disconfortul și protejează pielea în timpul tratamentului. Acesta utilizează un sistem de răcire în trei etape pentru a menține o temperatură confortabilă în timpul procedurii. Răcirea constantă a pielii reduce riscul de arsuri sau iritații, făcând tratamentul mai sigur și mai puțin dureros.

Este important de menționat că rezultatele tratamentului cu laser diodă EXO PRIME ICE pot varia de la o persoană la alta, iar multiple sesiuni pot fi necesare pentru a obține rezultatele dorite.

exo prime ice

CEL MAI BUN TRATAMENT DE EPILARE DEFINITIVĂ CU LASERUL este cu laserul EXO PRIME ICE de la AMAZING SKIN

Epilarea definitivă cu laserul EXO PRIME ICE este cel mai non-invaziv tratament !

Parametrii tratamentului cu laserul diodă EXO PRIME ICE pot fi personalizați în funcție de nevoile individuale ale pacientului. Ajustarea lungimii de undă și a intensității permite adaptarea tratamentului la diferite tipuri de piele și culori de păr, ceea ce duce la obținerea rezultatelor dorite într-un timp mai scurt.

Este important de menționat că durata totală a tratamentului poate varia în funcție de zona tratată, densitatea părului și alți factori individuali. De asemenea, mai multe sesiuni pot fi necesare pentru a obține rezultatele optime.

Epilarea cu laser este fără durere

Modul unic de protecție epidermică poate proteja eficient pielea de deteriorare. Este confortabil fără arsuri și furnicături. EXO PRIME ICE utilizează un sistem de răcire în trei etape, care menține o temperatură constantă și confortabilă a pielii în timpul tratamentului. Acest sistem de răcire reduce disconfortul și minimizează senzația de căldură sau arsură pe piele, făcând procedura mai puțin dureroasă. Înainte de începerea tratamentului, dispozitivul EXO PRIME ICE aplică o răcire pre-tratament asupra zonei de tratat. Acest lucru contribuie la adormirea receptorilor de durere ai pielii și la reducerea sensibilității, permițând tratamentul să fie mai confortabil.

Laserul EXO PRIME ICE livrează impulsuri luminoase rapide și concentrate către foliculii de păr, ceea ce înseamnă că fiecare impuls durează doar o fracțiune de secundă. Aceasta înseamnă că senzația de disconfort este redusă și tratamentul poate fi realizat rapid și eficient. Laserul diodă  de asemenea permite ajustarea parametrilor de tratament în funcție de nevoile individuale ale pacientului. Lungimea de undă și intensitatea pot fi adaptate în funcție de tipul de piele și culoarea părului, astfel încât să se obțină rezultate optime și să se minimizeze disconfortul.

Este important de menționat că nivelul de durere resimțit în timpul epilării cu laser poate varia de la o persoană la alta, în funcție de toleranța individuală la durere și de sensibilitatea pielii.

Epilarea cu laser este foarte rapidă

Schimbați zona moartă de tratament formată de spotul circular tradițional cu laser, care poate îndepărta părul într-o zonă mare cu efect bun și viteză rapidă. EXO PRIME ICE are un spot de tratament mai mare în comparație cu alte lasere diodă, ceea ce înseamnă că poate trata o suprafață mai mare a pielii într-un timp mai scurt. Aceasta permite acoperirea rapidă a zonelor mai extinse, cum ar fi picioarele sau spatele. Laserul diodă EXO PRIME ICE livrează impulsuri luminoase rapide și concentrate către foliculii de păr. Acest lucru permite tratamentul rapid al mai multor foliculi într-un timp scurt.

Durata scurtă a impulsurilor luminoase asigură o eficiență sporită și un proces mai rapid de distrugere a foliculilor de păr. EXO PRIME ICE utilizează o tehnologie avansată și putere mare pentru a realiza tratamentul. Aceasta permite utilizarea unor setări mai puternice, care pot obține rezultate rapide și durabile. Mai mult, funcționalitățile și caracteristicile tehnice avansate ale EXO PRIME ICE, cum ar fi răcirea în trei etape, permit efectuarea tratamentului într-un timp mai scurt și cu mai puțin disconfort.

Epilarea cu laser este cea mai sigură metodă

Când este lovită direct de melanina din foliculul de păr, epiderma absoarbe mai puțină energie, nu dăunează țesuturilor din jur și nu are inflamație și pigmentare. EXO PRIME ICE este echipat cu un sistem avansat de răcire în trei etape, care menține o temperatură constantă și confortabilă a pielii în timpul tratamentului. Aceasta reduce riscul de arsuri sau iritații cutanate și protejează pielea împotriva temperaturilor ridicate generate de laser. Laserul diodă EXO PRIME ICE are incorporat un sistem de monitorizare continuă a temperaturii pielii. Acesta permite controlul precis al temperaturii pielii pe tot parcursul tratamentului, asigurând că nivelul de energie aplicat nu depășește limitele de siguranță.

EXO PRIME ICE permite ajustarea lungimii de undă a laserului în funcție de nevoile individuale ale pacientului. Aceasta permite adaptarea tratamentului la diferite tipuri de piele și culori de păr, minimizând riscul de efecte secundare sau complicații. Tehnologia laserului diodă EXO PRIME ICE se concentrează pe selectivitatea foliculară, adică pe absorția selectivă a energiei de către foliculii de păr. Aceasta ajută la reducerea impactului asupra țesuturilor și structurilor cutanate înconjurătoare, precum vasele de sânge sau pigmenții din piele.

Este important să reținem că, în ciuda măsurilor de siguranță și a caracteristicilor avansate ale laserului diodă EXO PRIME ICE, pot apărea efecte secundare minore, cum ar fi roșeață temporară, iritație sau ușoară sensibilitate a pielii.

Epilarea cu laserul este foarte precisă

Energia luminii este absorbită direct de particulele de melanină din firul de păr și foliculii de păr. Efectele de lumină și căldură distrug complet foliculii de păr și firele de păr, astfel încât să îndepărteze eficient părul. EXO PRIME ICE oferă posibilitatea de a ajusta lungimea de undă a laserului în funcție de nevoile individuale ale pacientului. Alegerea lungimii de undă corecte permite o absorție mai eficientă a energiei de către pigmenții din foliculii de păr, ceea ce duce la o distrugere mai precisă a acestora.

Tehnologia laserului diodă EXO PRIME ICE se bazează pe selectivitatea foliculară, ceea ce înseamnă că energia laserului este direcționată în principal către foliculii de păr, minimizând expunerea țesuturilor și structurilor cutanate înconjurătoare. Aceasta duce la o epilare mai precisă și la un risc redus de efecte secundare. EXO PRIME ICE are un spot de tratament mai mare, ceea ce înseamnă că poate acoperi o suprafață mai mare de piele într-o singură aplicare. Acest lucru permite tratarea mai multor foliculi de păr în același timp, asigurând un proces rapid și eficient. Laserul diodă EXO PRIME ICE oferă posibilitatea de a controla și ajusta parametrii tratamentului, cum ar fi intensitatea și durata impulsului laser. Acest nivel de control precis permite adaptarea tratamentului în funcție de specificațiile individuale ale pielii și părului, asigurând rezultate mai precise.

Este important de menționat că rezultatele și precizia tratamentului cu laser pot varia în funcție de factori individuali, cum ar fi tipul de piele și culoarea părului.

Completează formularul si programează o vizită

  BucurestiPopesti-LeordeniBacauIasiBrailaGalati


  Scroll to Top