Cum sa scapi definitiv de parul de pe fata

Dacă luăm în calcul standardele de frumusețe din ziua de azi va trebui să fim atenți la multe aspecte. Iar unul dintre acele aspecte este prezența părului pe față, care este un subiect sensibil pentru multe femei. Din fericire, există metode prin care poate fi eliminat părul din zona facială.

Ce presupune epilarea definitivă cu laser?

Epilarea cu laser presupune utilizarea unui aparat care furnizează căldură și energie în piele cu scopul de a dezactiva foliculii de păr. Având la bază principiul foto-termolizei, epilarea cu laser elimină progresiv foliculii de păr chiar de la rădăcină fără să afecteze țesuturile adiacente. Mai exact, laserul încălzește părul nedorit la o temperatură de 70-80º C și astfel “topește” rădăcina.

Ce trebuie știut despre epilarea din zona feței?

Epilarea în zona feței constă în îndepărtarea părului pe zone de dimensiuni reduse, cum ar fi: mustața, bărbia, perciunii, pomeții și zona dintre sprâncene.
Numărul de ședințe necesare pentru îndepărtarea părului de pe față este de 10-12, pentru că această zonă este cel mai dificil de tratat. Totuși, numărul ședințelor poate să difere de la o persoană la alta, din cauza caracteristicilor diferite.

Înainte și după tratament - recomandări

Pentru ca procesul de epilare să decurgă fără probleme, va trebui să ții cont de câteva lucruri. În primul rând, înainte de a începe tratamentul va trebui să programezi o consultație în cadrul căreia ți se va verifica istoricul medical și pielea. Înainte cu aproximativ o lună de tratament nu trebuie să îți smulgi părul în niciun fel, asta include epilarea cu ceară, aparatul electric, pasta de zahăr sau pensarea. De asemenea, evită expunerea la soare pentru aproximativ o lună înainte începerii tratamentului. Nu aplica pe piele loțiuni sau creme în ziua tratamentului. Dacă iei medicamente, informează specialistul în epilare.

Ține cont că după tratament e normal ca pielea să fie puțin roșie și umflată în zona tratată. Nu te expune la soare cel puțin două săptămâni după. Evită dușurile fierbinți și poartă haine lejere confecționate din fibre naturale. Evită să te duci la sală sau să faci efort intens 2-3 zile după tratament pentru că transpirația poate afecta pielea și nu aplica, tot pentru 2-3 zile, creme cosmetice sau parfumuri direct pe piele. 

Prezența părului facial are un impact major asupra încrederii de sine. Acum ai la dispoziție metoda potrivită pentru a scăpa de el și pentru a te simți bine în pielea ta.

AMAZING SKIN este un salon de top, specializat exclusiv în epilarea definitivă cu laser. Are aparate laser de ultimă tehnologie, acreditate medical și personal calificat ce oferă suport pe toată perioada tratamentului de epilare definitivă cu laser. Fără durere și fără iritații. AMAZING SKIN crede în calitate și te asteptăm în centrele noastre la o consultație pentru a personaliza planul tratamentului tău de epilare. Încredere, Siguranță, Experiență. Sursa foto: gettyimages.com Categorii Cele mai noi articole 5 lucruri mai puțin știute despre epilarea definitivă cu laser De ce aleg bărbații epilarea definitivă cu laser? În ce anotimp se recomandă epilarea definitivă cu laser? Beneficii în epilarea facială definitivă cu laser – etape în recâștigarea încrederii de sine Tot ce vrei să știi despre epilarea definitivă cu laser
Scroll to Top