Cea mai eficientă metodă de epilare inghinală la femei!

Epilarea cu laser a locurilor intime este o procedură tot mai dorită. Epilarea părților intime ajută la menținerea pielii netede pentru o lungă perioadă de timp, fără a fi nevoie de repetarea tratamentelor. Cum arată epilarea cu laser a părților intime? Este dureroasă procedura? Și de ce este cea mai eficientă metodă de epilare inghinală?

Cum arată epilarea cu laser a părților intime?

Epilarea cu laser realizată într-o clinică precum https://www.amazingskin.ro/ este cea mai eficientă metodă de îndepărtare a părului din zonele intime. Tratamentul presupune deteriorarea structurii părului și se efectuează cu un laser ale cărui raze luminează părul dermei fără a deteriora pielea normală. Nu numai bulbul de păr este deteriorat, ci și tulpina și rădăcina, ceea ce face ca riscul de apariție a firelor de păr noi să fie mult redus.

În funcție de cantitatea și densitatea părului, epilarea părților intime se realizează cu o serie de tratamente. Unul dintre ele durează de obicei câteva minute. Uneori, poate dura până la jumătate de oră. 

Este dureroasă epilarea inghinală cu laser?

Persoanele care nu au optat până acum la epilarea cu laser și încep să se gândească la asta, se întreabă dacă tratamentele sunt dureroase. Răspunsul este NU! Datorită laserului care este echipat cu un sistem inteligent de răcire. 
Datorită acestui fapt, pacienții practic nu simt impactul laserului, chiar dacă tratamentele sunt realizate în părți sensibile ale corpului. Unele femei pot simți doar un ușor disconfort în timpul epilării. Într-o astfel de situație, pot fi aplicate creme anestezice sau comprese răcoritoare pentru a elimina acea senzație.

Cum te pregătești pentru epilarea inghinală cu laser?

Epilarea cu laser a zonei intime este o procedură care necesită pregătire fizică. Pentru a reduce durerea în timpul procedurii, poți urma câteva sfaturi care vor îmbunătăți cu siguranță confortul:

  • Nu expune părțile intime la lumina soarelui și la razele ultraviolete până la 4 săptămâni înainte de epilare.
  • Nu utiliza autobronzant cu 3 săptămâni înainte de procedură.
  • Nu utiliza preparate de bărbierit cu până la 2 săptămâni înainte de epilare.
  • Întrerupe consumul de ceaiuri de gălbenele, sunătoarea și ceaiurile de slăbit.

În plus, corpul trebuie să fie pregătit corespunzător pentru îndepărtarea părului cu laser, adică spală bine părțile care urmează să fie tratate. Nu folosi produse cosmetice parfumate, adică deodorante, loțiuni sau creme. Pielea trebuie degresată. Mai mult, nu este recomandat să consumi alcool cu o zi înainte de epilarea cu laser.

Epilarea cu laser – avantaje și beneficii

Îndepărtarea părului în zonele intime este o procedură care aduce multe beneficii. Atâta timp cât pacientul este pregătit corespunzător și nu neglijează anumite aspecte. Îndepărtarea părului în locuri intime cu laser are următoarele avantaje:

  • Nu apar efecte secundare în urma procedurii.
  • Nu irită pielea.
  • Femeile și bărbații pot opta pentru epilarea inghinală cu laser.
  • Pielea netedă durează mult timp.
  • Procedura este efectuată de profesioniști.
  • Economisești timp.
  • Tratamentele sistematice de epilare îți permit să uiți de aparatul de ras.
  • Epilarea cu laser oferă confort, încredere și satisfacție.

Epilarea inghinală nu mai este un subiect tabu!

În trecut, epilarea în zona locurilor intime era prost percepută de public. În unele țări, a existat chiar o legendă că părul din această zonă protejează împotriva sarcinii. Astăzi, din fericire, vremurile s-au schimbat și multe femei decid să se supună procedurii, care este necesară nu numai din cauza valorii sale estetice, ci și din cauza igienei. Părul în exces provoacă un miros neplăcut și nici nu este foarte ușor de îngrijit această zonă dacă există mult păr.

Epilarea cu laser îți permite să scapi de problemă. De asemenea, alte metode, precum lama de ras, vor provoca iritații, arsuri și fire de păr încarnate. Merită să uiți miturile din trecut și să optezi pentru epilare într-o clinică profesională. Numai așa te poți bucura de o piele netedă și un confort deplin!

AMAZING SKIN este un salon de top, specializat exclusiv în epilarea definitivă cu laser. Are aparate laser de ultimă tehnologie, acreditate medical și personal calificat ce oferă suport pe toată perioada tratamentului de epilare definitivă cu laser. Fără durere și fără iritații.  AMAZING SKIN crede în calitate și te asteptăm în centrele noastre la o consultație pentru a personaliza planul tratamentului tău de epilare.
Încredere, Siguranță, Experiență.


Surse foto: gettyimages.com

Scroll to Top